Κομψά καταλύματα

Rozmari

στην Αγία Γαλήνη

Ολοκληρωμένη εμπειρία καταλύματος…

Εδώ στο Rozmari, η αποστολή μας είναι να κάνουμε το όνειρο της φιλοξενίας και χαλάρωσης να γίνει πραγματικότητα με συνταγή την αυθεντική γοητεία.

The hotel offers 5 unique rooms in the picturesque village of Agia Galini, Crete.

Το Rozmari είναι ένα κτίσμα του 20ου αιώνα. Έχει ανακαινιστεί με φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Ο σύγχρονος σχεδιασμός και οι εγκαταστάσεις του, συνδυάζονται με το ρομαντισμό της εποχής και του πνεύματος του χωριού της Αγίας Γαλήνης. Κάθε δωμάτιο έχει δικό του χαρακτήρα και στυλ.

Τα δωμάτιά μας

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε μια γνήσια εμπειρία φιλοξενίας στο Rozmari, όπου η γοητεία συνδυάζεται με τις σύγχρονες ανέσεις. Κάθε δωμάτιο είναι διαφορετικό και μοναδικό, με εξατομικευμένη διάταξη, σχεδιασμό, στυλ και διακόσμηση.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Ωστόσο, όλα τα δωμάτια έχουν ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά, όπως: ζωγραφισμένες οροφές και τοιχογραφίες, μπανιέρες από μάρμαρο, καινούργια και υψηλής αισθητικής αντικείμενα, ποιοτικά υφάσματα και προϊόντα μπάνιου.

Υπηρεσίες Spa

Το spa είναι αποκλειστικά διαθέσιμο σε εσάς – είτε θέλετε να χαλάσετε μόνοι σας, ως ζευγάρι, με οικογένεια ή φίλους. Είναι ένα ταξίδι σχεδιασμένο για το μέγιστο αποτέλεσμα, με μια πλήρως εξατομικευμένη προσέγγιση.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Όλες οι παραδοσιακές Ελληνικές συνταγές μας, συνδυάζονται τέλεια με τα τελευταίες τεχνικές μαγειρικής – δίνοντάς σας την ευκαιρία να δοκιμάσετε το υψηλό επίπεδο δημιουργικής Ελληνικής – Μεσογειακής κουζίνας του κτήματος.

Αγία Γαλήνη

Αυτό το θέρετρο βρίσκεται 58χλμ νότια του Ρεθύμνου. Εκτός από την άφθονη τουριστική υποδομή, το χωριό διαθέτει επίσης όμορφες και καθαρές παραλίες, τα οποία βρίσκονται σε διάφορα γραφικά λιμανάκια στην περιοχή.

Ανακαλύψτε περισσότερα
Ελληνικα