Η φιλοσοφία μας

Rozmari

Οι εργασίες αποκατάστασης στο Rozmari ξεκίνησαν το 2015. Καθ’ όλη αυτή την επίπονη διαδικασία, χρησιμοποιήθηκαν παραδοσιακές μέθοδοι και υλικά (παλιά και πρόσφατα κατασκευασμένα από τοπικές πηγές). Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αποκατάστασης χρησιμοποιήθηκαν πολλά πρωτότυπα και τοπικά υλικά: Ελληνικό μάρμαρο, Κρητική πέτρα. Πολλοί τεχνίτες από τη γύρω περιοχή, των οποίων οι δεξιότητες παραδίδονται από γενιά σε γενιά, συνέβαλαν με το πάθος και την τεχνογνωσία τους σε αυτό το αριστούργημα.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, θα ανακαλύψετε αυτή την μοναδική κατασκευή. Τα λαμπερά φώτα, τα ζεστά χρώματα, οι μοναδικοί πίνακες και η μοντέρνα επίπλωση δημιουργούν μια ρομαντική ζεστασιά κομψότητας και μια οικεία ατμόσφαιρα που χαλαρώνει και αναζωογονεί.

Απολαύστε τη διαμονή σας και εξερευνήστε τη στρωμένη με βότσαλα αυλή μας, η οποία είναι μια ρομαντική όαση. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε, να χαλαρώσετε ή απλά να απολαύσετε ένα φλιτζάνι καφέ συνοδευόμενο με σπιτικές γεύσεις.
Εάν αποφασίσετε να βγείτε έξω, περπατήστε σε όλα τα κύρια αξιοθέατα, καταστήματα και τα γεμάτα ζωντάνια μπαρ και παραλίες. Το κτίριο βρίσκεται ανάμεσα στο λιμάνι και την παραλία.

Ένας άλλος σημαντικός πυλώνας της φιλοσοφίας μας είναι η καλλιέργεια και η γιορτή του ανθρώπινου στοιχείου με τη ζεστή και ειλικρινή – ένα γνωστό λόγο υπερηφάνειας σε όλη την Ελλάδα. Οι επισκέπτες του Rozmari εκπλήσσονται από την φιλική (και παράλληλα επαγγελματική) στάση και την απόδοση του συνόλου του προσωπικού, οι οποίοι είναι πραγματικά πρόθυμοι να καλωσορίσουν τους επισκέπτες σε αυτή τη μικρή γωνιά του παραδείσου στη νότια Κρήτη. Αυτό είναι το σπίτι τους, και τους δίνει την υπερηφάνεια και την ευχαρίστηση να το μοιραστούν με τους καλεσμένους μας.

Ελληνικα